Nijedan proizvod ne odgovara izabranim kriterijumima.

MESTO GDE IDEJE POSTAJU STVARNOST

25.000 m2 izložbene površine

90.000 artikala

12 različitih poslovnih linija

Parketi

Zahvaljujući saradnji i poslovnom prijateljstvu koje je nastalo između dve emenintne kompanije, impresivan asortiman Tara Concept proizvoda pronašao je svoj kutak u Evdema salonu.

Okrenuti prirodi, njenoj snazi, lepoti, upornosti i moći, ponosno nose ime TARA, već tri decenije.

Tara concept

U dodiru sa prirodom

„Da bismo stigli dovde prošli smo dugačak put, dug kao kanjon reke TARA. Put pun i lepih i manje lepih prilika. Opasnih brzaka i strašnih virova. Puno smo lekcija savladali ploveći na našem splavu. Najvažnija je ta da samo poštenjem, konstantnim radom i ulaganjem pre svega u ljude i nove tehnologije možemo da idemo u korak sa svetskim trendovima.

Naš sposoban i kreativan tim je okosnica našeg uspeha. Na vreme smo shvatili ključnu lekciju, a to je da program proizvodnje drveta mora konstantno da se razvija i usavršava u skladu sa najnovijim saznanjima iz ove oblasti. Stalno prisustvo na vodećim svetskim sajmovima nam daje potvrdu da smo na dobrom putu.

Naš cilj jeste stalno napredovanje i pomeranje granica da bismo bili bolji Vama ali se trudimo da sve što radimo radimo u skladu sa našom a sada i sa Vašom pričom a to je da budemo u dodiru sa prirodom.“