KONAČNO U SRBIJI

EVDEMA

EVDEMA predstavlja eksklizivni salon kupatila, kuhinja, vrata, parketa i kućnog nameštaja. Razvili smo sopstveni brend tradicije i inovacije, savremenog stila koji spaja tradicionalnu toplinu, moderno razmišljanje i urbani luksuz, kako bismo stvorili jedinstven doživljaj enterijera.

Okupljajući najpoznatije brendove kupatila, kuhinje, zidnih tapeta, parketa i nameštaja na jednom mestu, naš cilj je da vam pružimo potrebne informacije i realna očekivanja za donošenje pravih odluka. Pratimo klijenta kroz kompletan proces odabira, kombinovanja boja, dezena i materijala, kupovine i ugradnje.

O nama

Sa ciljem da ispuni očekivanja potrošača na najvišem nivou, svojom raznolikošću proizvoda i kvalitetom usluga, EVDEMA je uspela da postane najveća i najpouzdanija prodavnica kućne dekoracije u Turskoj od 1972.

Uz sopstvenu proizvodnju DU&KA zidnih tapeta, SOPRANO kuhinja i  KOBOS kupatilskog nameštaja, Evdema pruža idealno rešenje za opremanje kompletnog prostora čak i najzahtevnijih klijenata. Više od dvadeset godina pruža usluge prodaje i ugradnje keramike, rasvete, kućne galanterije, prirodnog kamena kao i parketa. Uz skladišni prostor od preko 20.000 m2 uspešno posluje na domaćem i evropskom tržištu.

DU&KA proizvodni pogon najkvalitetnijih zidnih tapeta u regionu pokrenut je 2014. godine u Istanbulu. Koristeći modernu proizvodnu tehnologije, DU&KA tapete su lideri kako na domaćem, tako i na stranom tržištu.

SOPRANO proizvodnja kuhinja startovala je u Istanbulu 2018. godine.

EVDEMA saloni rasprostranjeni su kako u Turskoj, tako i u Evropi. Kako već decenijama važi za najvećeg ekskluzivnog distributera svetski poznatih brendova, među kojima su i  VitrA, Artema i Villeroi&Boch grupe Eczacıbası Building Group, Evdema nastavlja da prepoznaje potrebu na inostranim tržištima za , kao što su Francuska, Rusija i Srbija, a sa tendencijom daljeg rasta.

Zašto EVDEMA?

Sa ciljem da ispuni očekivanja potrošača na najvišem nivou

1972
OSNOVANA
90000
ARTIKALA
5000
ZAPOSLENIH
40+
ZEMALJA
20+
BRENDOVA
20000+ m2
LOGISTIČKI MAGACIN

Nova lokacija u Beogradu!

Posetite nas ili zakažite termin i konsultujte se sa našim dizajnerskim timom u vezi sa svim nedoumicama.

Dizajn i inspiracija

Priroda – osnovni izvor inspiracije za umetnosti umetnike, nadahnula nas je da svojom snagom i magijom prilikom dizajniranja DU&KA tapeta.